VÅRA JOBB VÄXER PÅ TRÄD!

Trädfällning

Vi på Trädfokus Syd erbjuder professionell och säker trädfällning till fast och förmånliga priser. Vi erbjuder dig som kund smidiga och effektiva lösningar för alla typer av träd som behöver fällas.
Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Kunskap och erfarenhet

Det krävs mycket kunskap och erfarenhet för en säker och kontrollerad trädfällning. Vi väljer lämplig metod som precisionsfällning eller avancerad trädfällning.

Ibland kan det vara ett stort och tungt beslut att avlägsna ett träd som varit troget kanske i generationer. Men för att vi ska kunna vistas i närheten på ett säkert sätt så kan det vara ända vägen att gå. Vi brukar rekommendera våra kunder: fälla ett plantera två modellen. Man kan även lämna en högstubbe för den biologiska mångfalden.

Vi har lång utbildning och stora kunskaper om hur man utför trädfällning på ett säkert sätt. Därför är det viktigt att obehöriga vistas utanför vårt arbetsområde. I mån av plats bör det vara trädets längd gånger två. Denna säkerhetsmarginalen arbetar skogsarbetare efter men det kan vara svårt för oss arborister därför är det till vår glädje att obehöriga åskådare håller sig på behörigt avstånd så inte någon kommer till skada om olyckan skulle vara framme. 

Lång erfarenhet av trädfällning

Vi på Trädfokus Syd AB har lång erfarenhet inom fällning av träd och arbetar med trädfällning Skåne, med kunder som sträcker sig från trädfällning Malmö & trädfällning Lund till trädfällning Kristianstad, trädfällning Eslöv, trädfällning Hässleholm & trädfällning Sjöbo. Kontakta oss för mer information & rådgivning.

Precisionsfällning / markfällning

När det finns goda säkerhetsmarginaler så precisionsfäller vi även träden. Det är ett billigare alternativ för kunden för att det krävs mindre arbete. 

Avancerad trädfällning / sektionsfällning

Vi utför avancerad trädfällning i hela Skåne där det inte finns någon plats för någon annan form av fällning. Med våra kunskaper tar vi försiktigt ned trädet I mindre, hanterbara bitar.

Trädfällning med kranbil

Ibland är en kranbil den bästa och mest lämpliga metoden. Att använda kranbil med en monterat motorsåg är både säkert och smidigt när platsen och förutsättningarna är de rätta. Genom att använda en kranbil vid nedtagning av träd så kommer man åt att börja fälla trädet i sektioner uppifrån och neråt.

Trädfällning för företag och privatpersoner

Vi utgår ifrån Hörby och erbjuder trädfällning till såväl privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommuner oavsett var i Skåne du befinner dig. Vi erbjuder trädfällning i samtliga orter i Skåne. Välkommen att beställa en kostnadsfri offert.

Säker trädfällning

När vi fäller träd är vi alltid noga med att säkerheten ALLTID kommer i första hand, på så sätt kan både du och vi kännas oss trygga och säkra. Alla våra trädfällare är självklart utbildade, försäkrade och innehar gällande certifierade

Trädservice för alla

Vi utgår ifrån Hörby mitt i Skåne och erbjuder trädfällning till såväl privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommuner oavsett var i Skåne du befinner dig. Vi erbjuder trädfällning i samtliga orter i Skåne. Välkommen att beställa en kostnadsfri offert.

Trädfällning pris

För att du ska erhålla ett kostnadsfritt prisförslag för ditt projekt från oss så fyller du snabbt och enkelt vårt formulär här nedanför som går på några sekunder. Vi hör sedan av oss till dig inom kort med ett prisförslag. Kostnaden för trädfällning beror på en rad olika faktorer som inkluderar hur många träd som behövs fällas, storleken och diametern, placeringen av träden samt vilken metod som fällningen behöver utföras med. I vissa fall krävs det ett hembesök för att kunna lämna ett exakt och rätt prisförslag – vilket inte kostar dig som kund något extra ifall det blir nödvändigt.

Bilder från trädfällning vi utfört