VÅRA JOBB VÄXER PÅ TRÄD!

Trädfällning Eslöv

Vi på Trädfokus i Syd erbjuder professionell och säker trädfällning i Eslöv till fasta och förmånliga priser. Vi erbjuder dig som kund smidiga och effektiva lösningar för alla typer av träd som behöver fällas.
Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Kunskap och erfarenhet

Det krävs mycket kunskap och erfarenhet för en säker och kontrollerad trädfällning Eslöv. Vi väljer lämplig metod som precisionsfällning eller avancerad trädfällning.

Ibland kan det vara ett stort och tungt beslut att avlägsna ett träd som varit troget kanske i generationer. Men för att vi ska kunna vistas i närheten på ett säkert sätt så kan det vara ända vägen att gå. Vi brukar rekommendera våra kunder: fälla ett plantera två modellen. Man kan även lämna en högstubbe för den biologiska mångfalden.

Vi har lång utbildning och stora kunskaper om hur man utför trädfällning på ett säkert sätt. Därför är det viktigt att obehöriga vistas utanför vårt arbetsområde. I mån av plats bör det vara trädets längd gånger två. Denna säkerhetsmarginalen arbetar skogsarbetare efter men det kan vara svårt för oss arborister därför är det till vår glädje att obehöriga åskådare håller sig på behörigt avstånd så inte någon kommer till skada om olyckan skulle vara framme. 

Lång erfarenhet av trädfällning

Vi på Trädfokus Syd AB har lång erfarenhet inom trädfällning Eslöv. Kontakta oss för mer information & rådgivning.

Precisionsfällning / markfällning

När det finns goda säkerhetsmarginaler så precisionsfäller vi även träden. Det är ett billigare alternativ för kunden för att det krävs mindre arbete. 

Avancerad trädfällning / sektionsfällning Eslöv

Vi utför avancerad trädfällning i hela Skåne där det inte finns någon plats för någon annan form av fällning. Med våra kunskaper tar vi försiktigt ned trädet I mindre, hanterbara bitar.

Trädfällning med kranbil i Eslöv

Ibland är trädfällning med kranbil den bästa och mest lämpliga metoden. Att använda kranbil med en monterat motorsåg är både säkert och smidigt när platsen och förutsättningarna är de rätta. Genom att använda en kranbil vid trädfällning så kommer man åt att börja fälla trädet i sektioner uppifrån och neråt.

Trädfällning över hela Eslöv

Vi utgår ifrån Hörby mitt i Skåne och erbjuder trädfällning till såväl privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommuner oavsett var i Skåne du befinner dig. Vi erbjuder trädfällning i samtliga orter i Skåne. Välkommen att beställa en kostnadsfri offert.

Säker trädfällning

När vi fäller träd är vi alltid noga med att säkerheten ALLTID kommer i första hand, på så sätt kan både du och vi kännas oss trygga och säkra. Alla våra trädfällare är självklart utbildade, försäkrade och innehar gällande certifierade

Trädservice för alla

Vi utgår ifrån Hörby mitt i Skåne och erbjuder trädfällning Eslöv till såväl privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och kommuner oavsett var i Skåne du befinner dig. Vi erbjuder trädfällning i samtliga orter i Skåne. Välkommen att beställa en kostnadsfri offert.

Trädfällning pris i Eslöv

För att du ska erhålla ett kostnadsfritt prisförslag för ditt projekt från oss så fyller du snabbt och enkelt vårt formulär här nedanför som går på några sekunder. Vi hör sedan av oss till dig inom kort med ett prisförslag. Kostnaden för trädfällning i Eslöv beror på en rad olika faktorer som inkluderar hur många träd som behövs fällas, storleken och diametern, placeringen av träden samt vilken metod som fällningen behöver utföras med. I vissa fall krävs det ett hembesök för att kunna lämna ett exakt och rätt prisförslag – vilket inte kostar dig som kund något extra ifall det blir nödvändigt.

Trädfällning Eslöv

Bilder från trädfällning Eslöv vi utfört

Vi är specialister på trädfällning Eslöv!

Frågor & svar

Varje träd är unikt och därför är det ibland svårt att lämna pris på telefon. Därför är det bra om du kan skicka med bilder som visar mer om hur det ser ut just hos dig och hur förutsättningar är. Anser vi det trots bilderna vara svårt att lämna ett pris för trädfällningen så kommer vi ut till dig som kund. Besöket är självklart alltid kostnadsfritt för dig.

Vi sätter alltid säkerhet i första hand och arbetar med olika tekniker för trädfällning beroende på på hur trädet står och skicket. Står trädet i närhet av byggnad eller något annat som är känsligt så fäller vi oftast trädet i sektioner genom att klättra upp i det och såga del för del uppifrån. Skulle trädet vara gammalt och i dåligt skick så använder vi antingen en skylift eller en kranbil för att på ett säkert och smidigt sätt få ner trädet till marken.

Nejdå, vi jobbat åt allt typer av kunder, såväl privata som tex kommuner, bostadsrättsföreningar, företagare.

Absolut, vi har gedigen erfarenhet av att ta bort stubbar genom att fräsa bort dem med en speciell maskin. Priset varierar och sätts till stor del utifrån hur stor stubben är men är också delvis beroende på hur omgivningen ser ut där stubben finns.

Ja, vi jobbar mycket med att beskära såväl buskar, häckar som träd i form av trädbeskärningar och det som kallas kronbeskärningar. När det gäller fruktträd får man därigenom bättre skörd på fruktträden men anledningen kan också vara att slippa ovälkomna tjuvskott som växer på fel ställe på trädet.

Nej, som regel tar vi aldrig ut någon kostnad för hemsök utan det är gratis oavsett om du senare väljer att gå vidare med din offert och anlita oss för trädfällning, stubbfräsning eller någon annan av våra tjänster.