VÅRA JOBB VÄXER PÅ TRÄD!

Stubbfräsning

Vi på Trädfokus i Syd erbjuder Stubbfräsning till fast och förmånliga priser. Vi erbjuder dig som kund smidiga och effektiva lösningar för alla typer av trädstubbar som behöver fräsas bort.
Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Vi finns där du finns

Vi utför stubbfräsning Malmö i väster, stubbfräsning Lund, Kivik i öster, Ystad i söder, stubbfräsning Hässleholm i norr, stubbfräsning Kristianstad, stubbfräsning Sjöbo och stubbfräsning Eslöv. Med andra ord jobbar vi med stubbfräsning Skåne i alla orter oavsett var du bor.

Anlita oss för stubbfräsning

Varför stå och slita med spade, yxa och spett för att få bort stubben? Ibland kan det dessutom tillkomma en deponeringsavgift på soptippen för att stubbar klassas som miljöfarligt avfall. Anlita oss för stubbfräsning!

Snabbt och effektivt

Stubbar som står dumt till i trädgården tar vi enkelt och effektivt bort med maskiner som är lämpliga för arbetet. När vi fräst stubben kan du enkelt så gräs eller plantera blommor över platsen där den fula och irriterande stubben tidigare stod.

Lämpligast låter man den frästa högen ligga kvar och förmultna så sjunker den ner med tiden. Om man vill påskynda denna nedbrytningsprocess så rekommenderar vi att man blandar i kogödsel i flisen. Det allra bästa vore urin. Det finns gödning som också har en effektiv nedbrytning som heter urea.

Vi fräser bort dina stubbar

Vi kan ta oss in i trånga utrymmen där vi dock behöver minst 100 cm för att passera. Din gräsmatta blir inte heller förstörd av maskinerna på grund av det låga marktrycket som de ger.

Vi utför stubbfräsning i hela Skåne län, som på orterna Eslöv, Lund, Hörby, Sjöbo och Malmö. Vid större uppdrag kan vi utföra uppdrag i angränsande län.

Stubbfräsning

Bilder från arbete vi utfört